Нюкасъл беше свързван с трансфер на Скот МакТоминей този януари, но

...
Нюкасъл беше свързван с трансфер на Скот МакТоминей този януари, но
Коментари Харесай

Бивш на Манчестър Юнайтед: Агентът на МакТоминей е лъжец

Нюкасъл беше свързван с трансфер на Скот МакТоминей този януари, само че съгласно известията " алените дяволи " са им споделили, че нямат интерес да продават халфа. Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау оттогава отрича подобни клюки, за които Пол Паркър, който е някогашен състезател на Юнайтед, твърди, че са измислени от сътрудника на играча.

" Прочетох някои глупави клюки за преместването на МакТоминей в Нюкасъл, което съгласно мен е неистина. Тази история беше измислена от неговия сътрудник, който е измамник. Нюкасъл в никакъв случай не би желал МакТоминей. Той не би бил укрепване за халфовата им линия, те се нуждаят от по-добри играчи. Те към този момент имат Шон Лонгстаф, който е малко като Мактоминей и нямат потребност от повече играчи с такива качества ", съобщи някогашният защитник на Манчестър Юнайтед.

Критиките на Паркър към шотландския национал не стопират и той не счита, че е задоволително добър за резервен вид на полузащитника Каземиро в Юнайтед. Бразилецът беше осъден при провалянето с 2:3 от Арсенал в неделя и Паркър счита, че Ерик загар Хаг би трябвало да потърси подобаваща запаса за своя " най-хубав отбранителен халф ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР